STEP UP


Om du är mellan 13 och 20 år och letar efter ett skönt och meningsfullt häng på fredagar så är ”Step Up” rätt plats för dig!

Det händer alltid något spännande – uppstyrda aktiviteter och tävlingar eller bara en spontan pingisturnering. För dig som bara vill hänga, köpa lite fredagsmys i vår kiosk och slappa i soffan, finns det också plats.
Vi gör också alltid tid för en samling där vi pratar med varandra om vad som hänt i veckan, våra ”highs and lows”, om livet och Jesus.
Så välkommen precis som du är varje fredag kl. 19.00!

Glöm inte att följa oss på Instagram: #stepupforchuchnight

Vill du ha mer information?
Kontakta ungdomsansvarig Jonny Martinsson.
076-116 40 29 eller jonny.martinsson@skargardskyrkan.se

 

KOMEDOS


För barn mellan 10 – 12 år, varannan fredag kl 17.00-19.00!

Att fylla 10 år är en milstolpe. Man är på väg in i ett nytt årtionde och en ny spännande tid i livet. Vi vill upptäcka den tillsammans, så komedos: kom med oss!
Det är härligt att varannan fredagkväll få träffa nya och gamla kompisar och göra roliga saker tillsammans. En skön gemenskap med lekar, fika och alltid tillslut, en andakt med Bibelberättelser och bön. Alla är välkomna!!

 

SÖNDAGSSKOLA

I Skärgårdskyrkan har vi söndagsskola för barn från 3 år. Söndagsskolan pågår under gudstjänsten och det finns två grupper.
För de yngsta har vi ”stugan” där vi får träffa fåglarna Krax och Felix som alltid har kluriga och kloka funderingar när vi läser Bibeln tillsammans.
För de äldre finns en grupp där vi läser Bibelberättelser, leker och pysslar tillsammans. Alla är välkomna!