Alpha

Alpha är en grundkurs i kristen tro. Under 11 veckor utforskar vi livets stora frågor i en öppen och tillåtande miljö där små som stora frågor och samtal får plats. Alpha riktar sig till den som är nyfiken på kristen tro eller vill lära sig mer.
Alpha är ett väldigt bra tillfälle att bjuda med sig sina vänner, eller kollegor för att tillsammans delta i kursen.

Upplägget för kursen är man tittar på en film kring kvällens ämne som sedan följs av samtal i mindre grupper. Första tillfället är ett prova på-tillfälle, då det ges möjlighet att se vad Alpha är.

Nästa kurstillfälle kommer att ske under våren 2023. Om du är intresserad eller känner någon som skulle vilja gå Alpha, fyll i formuläret nedan så kommer du att få mer information.

Intresserad av Alpha?

Vill du veta vad som händer i Skärgårdskyrkan?

Registrera dig för att ta del av vårt nyhetsbrev via mejl.

Skärgårdsvägen 252

139 35 Värmdö

info@skargardskyrkan.se
eller klicka här för att kontakta oss